29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenimize Davetlisiniz!

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni Hakkında”

Sevgili Velimiz,

Kurtuluş mücadelemizin en güzel sonucu, bağımsızlığımızın en büyük simgesi “Cumhuriyetimiz” bir istiridye gibi derinlerden büyük bir özveriyle çıkarılmışsa, şüphesiz onun en kıymetlisi incisi gibi, Türk Milleti’nin de en kıymetlisi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bu pencereden bakarak Cumhuriyetimizin 94. yılını 29 Ekim 2017 Pazar günü, okulumuz Konferans Salonu Fuayesinde saat 10.30’da “Cumhuriyetin Çocukları” adlı sergimiz ve ardından Kapalı Spor Salonunda saat 11.00’de sergilenecek Bir İNCİ adlı Cumhuriyet Bayramı törenimizde sizlerle birlikte kutlamaktan mutluluk duyacağız.

Cumhuriyet haftamız kapsamında okulumuzda tüm sınıf seviyelerinde yapılacak çalışmalara https://prezi.com/view/AjcW9GTinoeJcSdnWE34/  bağlantısından ulaşabilirsiniz.

“Bir İNCİ” Töreni

Tarih    :29 Ekim 2017– Pazar