Eğitim Yılı Ücret Tablosu

TED RÖNESANS KOLEJİ 2017 - 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLERİ

Uploaded Image

** Yukarıda belirtilen fiyatlara KDV dahildir.

Okul ücretlerimiz, yukarıda belirtilen öğrenim ücreti ile yemek ücreti toplanarak hesaplanır.

Öğrenim ücretimizin içine il içi geziler, Cambridge sınavları, görsel sanatlar dersine ait kırtasiye malzemeleri dâhildir.

Yemek ücretimiz, tüm sınıf düzeylerinde sabah kahvaltısı-öğle yemeği-ikindi kahvaltısını içerir.

Öğrenim ücretimize dahil olmayan kalemler; servis, kitap, forma, kırtasiye malzemeleri, il dışı ve uluslararası geziler ile uluslararası eğitim programlarıdır.

TED Rönesans Koleji’nde 2017-2018 döneminde geçerli olan indirimler ve yüzdeleri aşağıda yer almaktadır.

Kardeş İndirimi: Aynı dönemde TED Rönesans Koleji’nde okuyan kardeşlerin her birine öğrenim ücreti üzerinden % 10 indirim uygulanır.

TED Mezunu İndirimi:  Anne veya babası TED okulları mezunu olan veya TED okulları mezunları derneğine üye olduğunu gösterir resmi belgesinin yanı sıra, üye olduğu mezun derneğinin okulunda en az üç yıl okuduğunu gösterir resmi belge ibraz eden velilerimizin TED Rönesans Koleji’nde okuyan çocuklarına % 10 indirim uygulanır.

Erken Ödeme İndirimi: 20.02.2017-07.04.2017 tarihleri arasındaki peşin ödemelerde, öğrenim ücreti üzerinden %10 indirim uygulanır.

Peşin Ödeme İndirimi: 08.04.2017-16.06.2017 tarihleri arasında yapılan peşin ödemelerde, öğrenim ücreti üzerinden %5 indirim uygulanır.

Taksitli ödeme koşulları ve bankanın sunduğu taksit/kredi olanakları için okulumuz kayıt ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Öğrenci, bir eğitim öğretim dönemi içerisinde, yukarıda belirtilen a ve b indirim tiplerinden aynı anda faydalanamaz. Ancak birden fazla indirim hakkı kazanılması durumunda, öğrencinin lehine olan en yüksek orana sahip indirim uygulanır. Erken Kayıt İndirimi ve Peşin Ödeme İndirimi a veya b indirim tiplerinden biriyle birleştirilebilir.