Öğrenci Birliği

20105 – 2016 Yılı Öğrenci Birliği

Okulumuzda öğrencilerimizin demokrasi bilinciyle büyümeleri önemsenmektedir. Bu anlamda Milli Eğitim Bakanlığı amaçları temel alınarak; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi, öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme, ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Bu bağlamda, 2015 - 2016 Akademik Yılı Öğrenci Birliği başkanlık seçimi için 14 Ekim 2014 çarşamba günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz sandığa gittiler. Yapılan sayım sonucunda 7 - A Sınıfı öğrencisi Zeynep Hande Gök Öğrenci Birliği Başkanı, 6 - B sınıfı öğrencisi Naz Kaplan Öğrenci Birliği Başkan Yardımcısı olarak belirlendi . Öğrenci Birliğimize 2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılında yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz.

Uploaded ImageUploaded ImageUploaded ImageUploaded ImageUploaded Image