TED Okulları İkinci Yabancı Diller "Playback Video Clip" Yarışması Sonuçlandı!

TED Rönesans Koleji olarak bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz “İkinci Yabancı Diller Playback Video Clip Yarışması” ile ikinci yabancı dil öğrenimini özendirmek, öğrencilerin yaratıcılık ve kısa film yapımı hakkında gelişimlerini sağlamak hedefledik.

Yarışmamıza TED okulu öğrencileri Almanca, İspanyolca, Fransızca ya da Rusça dillerinden birinde seçtikleri şarkı ile katılım gösterdi. 16 TED okulundan 64 eser yarışmaya katıldı.

Eserler TED Okulları Yabancı Diller Koordinatörlüğü tarafından oluşturulan jüri üyeleri tarafından değerlendirildi.

Yarışmamıza katılım gösteren tüm öğrenci ve öğretmenleri kutluyoruz. Derece alan eserler aşağıdaki gibidir.

Yarışma sonuçları ile ilgili hazırlanan filme https://goo.gl/NpzSu4 bağlantısından ulaşabilirsiniz.

En İyi Playback 1. lik Ödülü: “Katyuşa” - Nilsu Güleş - TED Çorum Koleji

En İyi Playback 2. lik Ödülü: “Ich Will” – Senem Sude Kaya - TED Karabük Koleji