TED Rönesans Koleji, Uluslar arası Meslek Edinme Programı BTEC Uygulanıyor

Dünya çapında kabul edilen mesleklere ulaşmakta ve yurtdışındaki üniversitelere geçişte İngiltere’nin en büyük akreditasyon kurumu olan Edexel’in denklik kabul ettiği BTEC (İşletme ve Teknolojik Eğitim Kurulu Yeterlik Programları) ) programları, öğrencilerin yüksek öğretime girişte ihtiyacı olan becerileri geliştirmeyi ve onlara hayallerindeki mesleklere ilişkin yeterlilikleri kazandırmayı hedeflemektedir. İş dünyasının ve çağın ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan BTEC programları, Avrupa, ABD, Asya ve Avustralya üniversiteleri kabul görmektedir. BTEC ilgili alanlarda uluslararası geçerliliği bulunan mesleki yeterlilik belgeleri sağlar. Bu belgeler “Avrupa Yeterlilik Çerçevesi” ile uyumlu seviyelere ve kredi değerlerine sahiptir.

TED Rönesans Koleji 7 sınıf öğrencileri 2015 – 2016 eğitim ve öğretim döneminde BTEC (İşletme ve Teknolojik Eğitim Kurulu Yeterlik Programları) “Sosyal Medya” programının eğitimini almaya başladı.