Hakkımızda ;
Sesli Turizm 1997 yılında personel ve öğrenci taşımacılığı sektöründe faaliyetine başlamıştır. Ortakları ve yönetim kademelerinin önemli bir bölümünü aile üyeleri oluşturur. Böylelikle işine hizmet sektörünün getirdiği zorlukların ve insan taşımanın yüklediği büyük sorumluluğun bilincinde olarak devam eder.
Bunun yanında kurumsal kimlik ve temsil özelliğine önem vermekte, çalışanlarına da bunu aşılamaktadır.
İSTAB üyesi olan şirketimiz 2004’te TSE Hizmet Yeri Yeterlilik ve ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemine dahil olmuş, bu belgelerin gerektirdiği kriterleri uygulamaya başlamıştır.
Sesli Turizm büyük küçük iş ayrımı yapmadan emin adımlarla büyüyen dinamik bir şirkettir. Bulunduğu kulvarda hızla ilerleyerek sektörünün kilometre taşı olma amacıyla sağladığı hizmetlerde beklenen kaliteyi yakalamıştır.
İstanbul başta olmak üzere, Kocaeli, İzmir, Bursa, Ankara, Antalya, Adana, Trabzon illerinde yoğunlukta, tüm Türkiye genelinde 62 adet okul kampüsüne servis hizmeti sağlamaktadır.

Metin Sesli‘nin Mesajı ;
Değerli Öğretmenlerimiz, Velilerimiz ve çok kıymetli Öğrencilerimiz;
Sesli Turizm olarak, uzun yıllardır on binlerce güzel insana hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. İnsanların gereksinimlerini karşılayarak onları mutlu görmek ve bunu yaparken büyüyen Türkiye ekonomisine yaptığımız katkıyla, yarattığımız iş gücüyle, teknoloji yatırımlarıyla gayemizi desteklemek bizi hep daha iyisi için motive etmiştir.
Şirketimin de daima bir arı kovanı gibi işlemesini istedim. Çocuklarımız ise polenlerimiz oldu. Onlarla birlikte biz de çocuklaşıyor, gençleşiyor ve onlarla yaşlanıyoruz. Koltuklarımız peteklerimiz olarak, çocuklarımızın tatlı balı tekerlerimizde, kovanımızı vızıldatmaya devam edeceğiz.
Bizim taşıdığımız başlıca duygu, insan sevgisidir.
Çünkü bizler öğrenci, bizler öğretmen, bizler yeni nesili taşıyoruz. Bizler can, bizler hayat, bizler güzel günler taşıyoruz. Ve sevdiklerimizi kucağımızda taşırken yüzümüzde dünyanın en güzel gülümsemesi var.
Taşımak mutluluktur. Taşımak güzeldir.
Tüm Sesli Turizm ailesine teşekkür eder, minnetlerimi sunarım.
Sesli Turizm Tanıtım ve Veli Bilgilendirme Kitapçığını indirmek için Lütfen Tıklayınız.