2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında İlkem Turizm tarafından profesyonel sürücü, tecrübeli rehber, Mercedes ve Volkswagen marka araçlar ile değerli öğrencilerimize kaliteli taşıma hizmeti sağlanacaktır. İlkeli taşımacılığın yeni adı İLKEM sloganı ile yola çıkan İlkem Turizm 2002 yılından bu yana kalite anlayışını ve veli memnuniyetini ön planda tutmuştur. İlkem Turizm; İlkeleri olan bir öğrenci taşımacılığı modeli oluşturarak, bu alandaki yeni gelişmeleri ve teknoloji alt yapılarını kullanarak sektördeki farkını göstermektedir.

Sayın Velimiz; Taşıma hizmetimizin içeriği ile ilgili iletişim bilgilerimizi kullanarak yetkililerimizden bilgi alabilirsiniz. Yeni taşıma sezonumuzun tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

İLKEM TURİZM İLETİŞİM
İlkem Genel Merkez: 0212 295 70 60 pbx Faks: 0212 294 59 69