Fiziki Yapı

Fiziksel Özelliklerimiz :

11.596 metrekarelik arsa üzerine kurulu okulumuzda, 11.804 metrekarelik kapalı alan ve 8000 metrekarelik açık oyun alanları ile öğrencilerimize akademik ve sosyal gelişimi için gerekli tüm olanakları sunuyoruz.

• Okul Öncesi bölümünde; toplam 6 derslik, fen ve doğa atölyesi, spor salonu, kütüphane, jimnastik salonu, yemekhane, sağlık odası ve amfi tiyatro alanı bulunuyor.

• İlkokul bölümünde; 16 derslik, görsel sanatlar dersliği, laboratuvar, müzik dersliği, kütüphane, ölçme değerlendirme servisi, toplantı salonu ve sağlık odası bulunuyor.

• Ortaokul bölümünde; 16 derslik, görsel sanatlar dersliği, müzik dersliği, laboratuvar, bilgisayar dersliği ve kütüphane bulunuyor.

• Lise bölümümünde; 18 derslik, 3 laboratuvar, kütüphane, müzik dersliği, görsel sanatlar dersliği, bilgisayar dersliği ve 3 kulüp odası bulunuyor. (TED Rönesans Koleji lise kısmı 2017-2018 Akademik yılında kademeli olarak eğitim ve öğretime başlamıştır.)

• Ortak Kapalı Alanlarda, kapalı spor salonu, 3 basketbol sahası, 2 tenis kortu, beden eğitimi salonu, aynalı salon, 3 bireysel müzik odası, bando odası, satranç kulüp odası, yemek kulübü odası, oyun salonu, sanat atölyeleri, hobi odaları, 564 öğrenci kapasiteli yemekhane ve 300 kişi kapasiteli çok amaçlı salon bulunuyor.

• Açık Alanlarda, 1 basketbol sahası, etkinlik terası, oyun terası ve anaokulu oyun bahçesi bulunuyor.

Ansolon
Google Etiket Yöneticisi snippet'ini yükleme hakkında daha fazla bilgi için Hızlı Başlangıç Kılavuzu'na göz atın.