Uygulamalar ve Projeler

Seesaw e-portfolyo: Portfolyo çalışmalarımızı velilerimizle etkin olarak dijital ortamda paylaştığımız platformumuzdur. Öğrencilerimiz çalışmalarını bireysel ya da grup olarak tamamlayarak portfolyolarına eklerler.

Nutuk: Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda sürdürdüğümüz eğitim ve öğretim sürecimizde, “Güne Nutuk ile Başlayalım” çalışmamız ile ilköğretim sürecimizi tamamlamaktayız.

Değerler: Her ders içeriğimize kattığımız değerlerimizi etkinlik ve çalışmalarımızla arşivleyerek sene sonunda panel haline getirmekteyiz. Müfredatımızdaki değerlerimiz:

Sevgi
Dürüstlük
Duyarlılık
Güven
Hoşgörü
Sabır
Saygı
Dayanışma
Barış
Yardımlaşma
Adalet
Empati
Sorumluluk
Dostluk

Keşif Atölyesi: 1. ve 2. sınıflar Hayat Bilgisi kazanımları, 3. ve 4. sınıflarda ise Fen Bilimleri kazanımları ile uyumlu deney etkinlikleri gerçekleştirmekteyiz.

Çocuk Edebiyatı ve Yazar Buluşmaları: Her yıl seçtiğimiz güdümlü kitaplarımızı yıl boyunca okuyup etkinliklerini gerçekleştirmekle birlikte yazarlarıyla öğrencilerimizi buluşturarak paylaşımlarda bulunma fırsatları sunmaktayız.