TED Rönesans Koleji Lisesi

TED Rönesans Koleji Lisesi; 1 yıl hazırlık ve 4 yıl lise olmak üzere “Hazırlık Sınıfı Bulunan Özel Anadolu Lisesi” statüsüne sahiptir. TED Rönesans Koleji Lisesi 2016 - 2017 Akademik Yılında hazırlık sınıfı ile eğitim ve öğretime başlamıştır.

Eğitim ve öğretim programlarımızın yanı sıra, öğrencilerimize kendilerini ifade edecekleri ulusal ve uluslararası platformlar; bilim, kültür, sanat ve spor ortamları sunarız. Böylece onların ilgi ve yetenek alanlarını keşfetmelerini sağlarız. Yüksek bir bilinç düzeyiyle teknolojiyi etkin ve olumlu anlamda kullanmalarını hedefleriz.

Her ders için özel öğrenme alanları bulunan lise binamızda, kütüphane, müzik ve görsel sanatlar atölyeleri, spor salonları, kulüp alanları, bilgisayar, fizik, kimya, biyoloji laboratuvarlarımızda üst düzey akademik programımızı sosyal ve kültürel programlarımıza paralel olarak sunarız.

Yürüttüğümüz disiplinler arası çalışmalarda amacımız öğrencilerimizin öğrendikleri bilgileri kullanabilecekleri farklı ortamlarda yeni deneyimler ile zenginleşmelerine olanak sağlamaktır. Öğrencilerimizin ulusal ve evrensel değerlerin farkında entelektüel bireyler olarak yetişmeleri adına düzenlediğimiz toplum hizmeti çalışmaları değerler eğitimine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır.

Tüm çalışmalarımızı şekillendiren ana düşüncemiz; öğrencilerimizi, 21. yüzyıl becerilerine sahip, entelektüel beğenileri gelişmiş, yaratıcı ve özgür düşünen, ülkesine karşı sorumluluklarının farkında, geleceğe umutla bakan bir dünya insanı olarak donanımlı hale getirmektir.

Anadolu Lisesi 3D Sanal Tur

TED Rönesans Anadolu Lisesini adım adım sanki içindeymişsiniz gibi gezebilirsiniz.