Kayıt Koşulları

Okulumuza, 2021-2022 eğitim öğretim yılında okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise hazırlık, 9 ve 10. sınıf düzeyinde öğrenci kabul edilmektedir.
2021–2022 akademik yılın için okulumuzu tanımak ve detaylı bilgi almak isteyen aday velilerimiz “Başvuru Formu” nu çevrim içi doldurabilirler.
Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul seviyeleri için aday veli tanıtım görüşmeleri pandemi sebebiyle online gerçekleştirilmektedir. Başvuru formu dolduran tüm adaylarla TED Rönesans Koleji Kayıt Sorumlusu iletişime geçerek bireysel görüşme organize etmektedir.
İlkokul 4 ve ortaokul giriş sınavı sonucunda burs verilmemektedir. TED Giriş Sınavı sonucunda belirlenen taban puanın üzerinde sonuç alan adaylar kayıt süreçlerini sürdürebilir. Bireysel sınavlar, kontenjan doğrultusunda her hafta organize edilmektedir.
20 Mart 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek "TED Rönesans Anadolu Lisesi Giriş Sınavı" sonucunda, 2020-2021 akademik yılında 8.sınıf seviyesinde okuyan adaylar başarı bursu kazanabilmektedir. Sınav sonucunda adaylar aldıkları puan dilimi ve kontenjan doğrultusunda başarı bursları ile kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Başvuru Formu için Tıklayınız

Atatürk