Kayıt Koşulları

Okulumuza, 2021-2022 eğitim öğretim yılında okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise hazırlık, 9 ve 10. sınıf düzeyinde öğrenci kabul edilmektedir.
2021–2022 akademik yılın için okulumuzu tanımak ve detaylı bilgi almak isteyen aday velilerimiz “Başvuru Formu” nu çevrim içi doldurabilirler.
İlkokul 4.sınıf ve ortaokul giriş sınavı sonucunda burs verilmemektedir. TED Giriş Sınavı sonucunda belirlenen taban puanın üzerinde sonuç alan adaylar kayıt süreçlerini sürdürebilir. Bireysel sınavlar, kontenjan doğrultusunda her hafta organize edilmektedir.
İlkokul 4 ve ortaokul giriş sınavı sonucunda burs verilmemektedir. TED Giriş Sınavı sonucunda belirlenen taban puanın üzerinde sonuç alan adaylar kayıt süreçlerini sürdürebilir. Bireysel sınavlar, kontenjan doğrultusunda her hafta organize edilmektedir.
TED Rönesans Anadolu Lisesi kayıt kabul süreçleri, TED Okullarına Giriş Sınavı veya LGS yüzdelik dilim göz önüne alınarak başvuru basamakları doğrultusunda yürütülmektedir.

Başvuru Formu için Tıklayınız

Atatürk