Okul Öncesi ve İlkokul Adayları için Kayıt Süreci

• Tüm adaylar web sitemiz üzerinden çevrim içi “Başvuru Formu”nu doldurur. Okul öncesi ve ilkokul seviyelerine adaylar başvuru formu doldurma sıralarına göre TED Rönesans Koleji kayıt sorumlusu tarafından aranır ve ön bilgiler paylaşılır.
  • Adaylar, ilgili idarecinin gerçekleştireceği detaylı tanıtım sunumuna ve okul turlarına davet edilir.
  • Tanıtıma katılan ve kesin kayıt süreçlerine dahil olmak isteyen adaylar için öğrenci ile gerçekleştirilecek PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) tanıma çalışması randevusu oluşturulur.
  • Tanıma çalışması olumlu tamamlanan adaylar başvuru formu doldurma sırası ve kontenjan dahilinde kayıt yaptırma hakkı kazanır. (Başvuru tarihinin/sıranın değişmemesi için her aday öğrenci adına ilgili akademik yıl ve sınıf seviyesi için bir kez form doldurulması yeterlidir. Tekrar form doldurulması durumunda başvuru sıranız güncellenecektir.)
  • Kesin kayıt işlemleri için aday veli TED Rönesans Koleji Mali İşler Bölümü ile iletişime geçer.

*Doğum yılı 2021 ve sonrası olan okul öncesi adaylar ileriki akademik dönemler için taleplerini 444 9 833 telefon numarası veya kurumsal@tedronesans.k12.tr adresinden kurumsal iletişim birimimize iletebilirler.

Kesin Kayıt

Aday öğrencilerin velileri aşağıda belirtilen belgeler ile kayıtlarını tamamlar.

• Anne, baba ve öğrencinin 2’şer adet vesikalık fotoğrafı
  • Anne, baba ve öğrenci nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Okul ücreti ödemesi
  • Yurt dışından gelen öğrenciler için denklik belgesinin aslı