Okul Öncesi ve İlkokul Kayıt Süreci – TED RÖNESANS KOLEJİ

Okul Öncesi ve İlkokul Kayıt Süreci

Okul Öncesi ve İlkokul Adayları için Kayıt Süreci

• Tüm adaylar web sitemiz üzerinden çevrim içi “Başvuru Formu”nu doldurur. Okul öncesi, 1, 2, 3 ve 4. sınıfa aday olan veliler, başvuru formu doldurma sıralarına göre TED Rönesans Koleji kayıt sorumlusu tarafından aranır ve ön bilgiler paylaşılır.
  • Adayların okulumuz hakkındaki soruları için ilgili idareci ile birebir görüşmeler çevrim içi (MS Teams uygulaması üzerinden) planlanır.
  • Kayıt süreçlerinin bir adımı olan aday öğrenci tanıma görüşmeleri, PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölüm öğretmenleri ile çevrim içi (MS Teams uygulaması üzerinden) veya belirlenen günlerde okulumuzda gerçekleştirilir.
  • Tanıma çalışması olumlu tamamlanan adaylar kayıt yaptırma hakkı kazanır.
  • Ön kayıt veya kesin kayıt işlemleri için aday veli TED Rönesans Koleji Mali İşler Bölümü ile iletişime geçer.

Kesin Kayıt

Aday öğrencilerin velileri aşağıda belirtilen belgeler ile kayıtlarını tamamlar.

• Anne, baba ve öğrencinin 2’şer adet vesikalık fotoğrafı
  • Anne, baba ve öğrenci nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Ön Kayıt ve/veya Okul ücreti ödemesi
  • Yurt dışından gelen öğrenciler için denklik belgesinin aslı