Okul Öncesi, İlkokul 1,2 ve 3. Sınıf Kayıt Süreci

Okul Öncesi, İlkokul 1, 2 ve 3. Sınıf Adayları için Uzaktan Kayıt Süreci

• Tüm adaylar web sitemiz üzerinden çevrim içi “Başvuru Formu” nu doldurur. Okul öncesi, 1, 2 ve 3. sınıfa aday olan veliler, başvuru formu doldurma sıralarına göre TED Rönesans Koleji kayıt sorumlusu tarafından aranır ve ön bilgiler paylaşılır.
  • Adayların ilgili idareci ile birebir görüşmeler, çevrim içi (MS Teams uygulaması üzerinden) planlanır.
  • Kayıt süreçlerinin bir adımı olan aday öğrenci tanıma görüşmeleri, PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölüm öğretmenleri ile çevrim içi (MS Teams uygulaması üzerinden) veya belirlenen günlerde okulumuzda gerçekleştirilir.
  • Tanıma çalışması olumlu tamamlanan adaylar kayıt yaptırma hakkı kazanır.
  • Ön kayıt veya kesin kayıt işlemleri için TED Rönesans Koleji Mali İşler (maliislerkayit@tedronesans.k12.tr) bölüm yetkilisi aday ile iletişime geçer.
Atatürk