TED Rönesans Koleji
2023-2024 Akademik Yılı Kayıt Kabul Takvimi
Aday Veli Tanışma Görüşmeleri Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve Lise idarecilerimiz ile tanışma toplantılarımız çevrim içi organize edilmektedir. Tanıtım toplantılarımıza davet edilmek için başvuru formu doldurabilirsiniz.

Okul Öncesi çevrim içi tanıtım toplantılarımızın tarihleri:

-15 Aralık 2022

-27 Aralık 2022

-04 Ocak 2023

-19 Ocak 2023

-09 Şubat 2023

(İlkokul, ortaokul ve lise tanıtım toplantılarımızın tarihleri ayrıca ilan edilecektir.)

Okul Öncesi Adayları için Ön Kayıt Dönemi Öğrenci Tanışma Görüşmeleri Başlangıcı 7 Ocak 2023
Okul Öncesi Adayları için Ön Kayıt Dönemi Başlangıcı 7 Ocak 2023
Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve Lise Adayları için Kesin Kayıt Dönemi Başlangıcı Şubat 2023’te ilan edilecektir.
Erken Kayıt Dönemi Şubat 2023’te ilan edilecektir.
Kayıt Yenileme Tarihleri Şubat 2023’te ilan edilecektir.
Okulumuza, 2023-2024 akademik yılında okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise hazırlık, 9 ve 10. sınıf düzeyinde öğrenci kabul edilecektir. (TED Rönesans Koleji Anadolu Lisesi 11 ve 12. sınıflarına yeni öğrenci kaydı alınmamaktadır.)
Okulumuzu tanımak ve detaylı bilgi almak isteyen aday velilerimiz Başvuru Formu‘nu çevrim içi doldurabilirler.
  • Okul öncesi ve ilkokul seviyelerinde başvuru formu doldurma sırası göz önünde bulundurularak kontenjan doğrultusunda kesin kayıt süreçleri yürütülmektedir.
  • Ortaokul seviyesinde TED Okulları Giriş Sınavı puan sıralamasıyla ve kontenjan doğrultusunda kesin kayıt süreçleri yürütülmektedir.
  • Lise seviyesinde lise kayıt adımlarının tümünü olumlu tamamlayan aday öğrencilerle kontenjan doğrultusunda kesin kayıt süreçleri yürütülmektedir.