Kayıt Koşulları – TED RÖNESANS KOLEJİ

Kayıt Koşulları

Okulumuza, 2022-2023 akademik yılında okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise hazırlık, 9 ve 10. sınıf düzeyinde öğrenci kabul edilecektir. (TED Rönesans Koleji Anadolu Lisesi 11 ve 12. sınıflarına yeni öğrenci kaydı alınmamaktadır.)

Okulumuzu tanımak ve detaylı bilgi almak isteyen aday velilerimiz "Başvuru Formu"nu çevrim içi doldurabilirler.

06 Mart 2022 Pazar günü 2021-2022 akademik yılında 8.sınıf seviyesinde okuyan öğrenciler için TED Rönesans Anadolu Lisesi Giriş Sınavı sonucuna ve burs kontenjanına göre başarı bursu verilmektedir. Diğer kademelerde başarı bursu uygulamamız bulunmamaktadır.

Kontenjan doğrultusunda, başvuru formu doldurma sırası göz önünde bulundurularak aday velilerle kesin kayıt süreçleri yürütülmektedir.

Başvuru Formu için Tıklayınız
Atatürk