TED Rönesans Koleji

2024-2025 Akademik Yılı Kayıt Kabul Takvimi

Okul Öncesi Çevrim içi Tanıtım Toplantısı  31 Ocak 2024 Çarşamba

Tanıtım toplantımıza katılım için başvuru formu doldurmanızı rica ederiz.

İlkokul – Aday Veli Tanışma Görüşmesi Bireysel görüşme randevusu oluşturmak için başvuru formu doldurmanızı rica ederiz.
Ortaokul – Aday Veli Tanışma Görüşmesi Bireysel görüşme randevusu oluşturmak için başvuru formu doldurmanızı rica ederiz.
Kesin Kayıt Dönemi-Başlangıç Tarihi 05 Şubat 2024 Pazartesi
Erken Kayıt Dönemi 05 Şubat 2024 Pazartesi – 01 Mart 2024 Cuma
Kayıt Yenileme Tarihleri
05 Şubat 2024 Pazartesi – 31 Mayıs 2024 Cuma

Lise tanıtım sunumunun tarihi Mayıs ayında duyurulacaktır.

Okulumuza, 2024-2025 akademik yılında okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise hazırlık, 9 ve 10. sınıf düzeyinde öğrenci kabul edilecektir. (TED Rönesans Koleji Anadolu Lisesi 11 ve 12. sınıflarına yeni öğrenci kaydı alınmamaktadır.)
Okulumuzu tanımak ve detaylı bilgi almak isteyen aday velilerimizin Başvuru Formu doldurmasını rica ederiz.
  • Okul öncesi ve ilkokul seviyelerinde başvuru formu doldurma sırası göz önünde bulundurularak kontenjan doğrultusunda kesin kayıt süreçleri yürütülmektedir.
  • Ortaokul seviyesinde TED Okulları Giriş Sınavı puan sıralamasıyla ve kontenjan doğrultusunda kesin kayıt süreçleri yürütülmektedir.
  • Lise seviyesinde lise kayıt adımlarının tümünü olumlu tamamlayan aday öğrencilerle kontenjan doğrultusunda kesin kayıt süreçleri yürütülmektedir.