Yurt Dışı Üniversite Hazırlığı

Yurt dışı kariyer danışmanlığı birimi, hedefi yurt dışında eğitim almak olan öğrenci ve velilerine tüm süreçlerinde bireysel destek olur.

TED Rönensans Koleji yurt dışı üniversite danışmanlığı birimi olarak amacımız; öğrenci ve velilere bireysel olarak ülke, üniversite ve branş seçimlerinde gerekli bilgileri aktararak kendilerine uygun ve mutlu olabilecekleri üniversite tercihlerine rehberlik etmektir.

Danışmanlık çalışmaları;

* Öğrencilerin hedeflerini belirlemelerine destek olma,
* Ülkelerin eğitim sistemleri hakkında bilgi verme,
* Hedefleri ve ilgi alanlarına yönelik en uygun ülke ve üniversite yönlendirmesi yapma,
* Başvuru koşulları hakkında bilgi verme,
* Başvurularını destekleyecek akademik ve ders dışı aktivite önerilerinde bulunma,
* Öğrencilerin profillerini geliştirmeleri içi öneriler sunma,
* Yurt dışı yaz okulu programları hakkında bilgi verme,
* Başvuru süreçlerinde rehberlik etme.

Danışmanlık hizmetimiz, lisemizde yer alan her seviyeden öğrenciye verilmektedir.
Yurt dışı danışmanımız Gülesen Odabaşıoğlu’na gulesen.odabasioglu@tedronesans.k12.tr adresinden ulaşarak bireysel randevu alabilir, sorularınızı iletebilirsiniz.