Yurt dışı kariyer danışmanlığı birimi, hedefi yurt dışında eğitim almak olan öğrenci ve velilerine tüm süreçlerinde bireysel destek olur.

TED Rönensans Koleji yurt dışı üniversite danışmanlığı birimi olarak amacımız; öğrenci ve velilere bireysel olarak ülke, üniversite ve branş seçimlerinde gerekli bilgileri aktararak kendilerine uygun ve mutlu olabilecekleri üniversite tercihlerine rehberlik etmektir.

Danışmanlık çalışmaları;

* Öğrencilerin hedeflerini belirlemelerine destek olma,

* Ülkelerin eğitim sistemleri hakkında bilgi verme,

* Hedefleri ve ilgi alanlarına yönelik en uygun ülke ve üniversite yönlendirmesi yapma,

* Başvuru koşulları hakkında bilgi verme,

* Başvurularını destekleyecek akademik ve ders dışı aktivite önerilerinde bulunma,

* Öğrencilerin profillerini geliştirmeleri içi öneriler sunma,

* Yurt dışı yaz okulu programları hakkında bilgi verme,

* Başvuru süreçlerinde rehberlik etme.

Danışmanlık hizmetimiz, lisemizde yer alan her seviyeden öğrenciye verilmektedir.

Yurt dışı danışmanımız Gülesen Odabaşıoğlu'na gulesen.odabasioglu@tedronesans.k12.tr adresinden ulaşarak bireysel randevu alabilir, sorularınızı iletebilirsiniz.

Okul Profiline (School Profile) bağlantıdan ulaşabilirsiniz.