Amerikan Yeşil Bina Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen ve Dünyanın en önemli gönüllü sertifikalarından biri olan Leed Altın Sertifika’yı almaya hak kazanan TED Rönesans Kolejinde kullanılan yapıştırıcılarda bile zararlı hiçbir kimyasal madde yer almıyor. Bina içerisindeki taze hava miktarının standartlara göre yüzde 30 artırıldığı okulumuzda, her alan, tasarruf ve çevre bilincine göre tasarlandı. Alan tasarruf, iç mekan kalitesi, sürdürülebilir arazi, ulaşım ve sorumluluk kriterlerindeki başarısıyla “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik Sertifikası” (LEED Altın Sertifika) almaya hak kazanan sayılı eğitim kurumlarından olan TED Rönesans Koleji’nde yüzde 30’a yakın enerji tasarrufu sağlayan, ekolojik uygulamalara yer verildi ve tüm ayrıntılar, öğrencilerin konforunu artırmak ve çevreyi korumak önceliğiyle tasarlandı.