Kayıt Ücretleri

• Öğrenim ücretimizin içine il içi geziler, Cambridge sınavları, görsel sanatlar dersine ait kırtasiye malzemeleri dâhildir.
• Yemek ücretimiz, tüm sınıf düzeylerinde sabah kahvaltısı-öğle yemeği ve ikindi beslenmesini içerir.
• Öğrenim ücretimize dahil olmayan kalemler; servis, kitap, forma, kırtasiye malzemeleri, il dışı ve uluslararası geziler ile uluslararası eğitim programlarıdır.

TED Rönesans Koleji 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında geçerli olan indirimler ve yüzdeleri aşağıdaki gibidir.

a)Kardeş İndirimi : Aynı dönemde TED Rönesans Koleji’nde okuyan kardeşlerin her birine öğrenim ücreti üzerinden % 10 indirim uygulanır.

b)TED Mezunu İndirimi : TED okulları mezunu olan veya TED okulları mezunları derneğine üye olduğunu gösterir resmi belgesine sahip (üye olduğu mezun derneğinin okulunda en az üç yıl okuduğunu gösterir resmi belge de geçerlidir) velilerimizin ( Anne veya Baba ) TED Rönesans Kolejinde okuyan çocuklarına % 10 indirim uygulanır.

c)Erken Ödeme İndirimi : 07.01.2019-29.03.2019 tarihleri arasındaki peşin ödemelerde, öğrenim ücreti üzerinden %10 indirim uygulanır. Taksitli ödeme koşulları için muhasebe bölümü ile iletişime geçebilirsiniz.

d)Peşin Ödeme İndirimi : 30.03.2019-14.06.2019 tarihleri arasında yapılan peşin ödemelerde, öğrenim ücreti üzerinden %5 indirim uygulanır.

Öğrenci, bir eğitim öğretim dönemi içerisinde, yukarıda belirtilen a ve b indirim tiplerinden aynı anda faydalanamaz. Ancak birden fazla indirim hakkı kazanılması durumunda, öğrencinin lehine olan en yüksek orana sahip indirim uygulanır. Erken Kayıt İndirimi ve Peşin Ödeme İndirimi a veya b indirim tiplerinden biriyle birleştirilebilir.

Ansolon
Google Etiket Yöneticisi snippet'ini yükleme hakkında daha fazla bilgi için Hızlı Başlangıç Kılavuzu'na göz atın.