Aylık Yemek Menüleri

İlkokul, Ortaokul, Lise Yemek Menüsü

Okul Öncesi Yemek Menüsü

Okulumuzda yemek hizmeti Parıltım şirketi tarafından verilmektedir. Firmanın seçiminde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetimi, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi,ISO 9001:2008 Kalite Yönetimi, ISO 14000 Çevre Yönetimi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi kalite standartlarına uygunluk belgesi taşımaları, yurtiçi ve yurtdışında verdikleri hizmet kalitesi kontrol edilerek mutlaka özel okul tecrübesi olması zorunluluğu aranmaktadır.
Öğrencilerin yemek menüleri çocuk gelişimin desteklenmesi amacı ile uzman gıda mühendisi ve diyetisyen kontrolünde hazırlanmaktadır. Protein, karbonhidrat, vitamin ve mineralleri dengeli şekilde içermesine dikkat edilmektedir.

Tedarikçi firma yemek üretimini okulda gerçekleştirir, okul bünyesinde uzman personel tarafından servis edilir. Yemekler anasınıfı, ilkokul 1 ve 2. sınıf öğrencilerinin masalarına, 3.sınıftan itibaren öğrencilere self servis şeklinde servis edilir. Yemekhane, eğitimciler ve velilerden oluşturulan bir komisyon tarafından belirli aralıklarla denetlenir. Okul öncesi öğrencilerimize sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı sunulmaktadır. İlkokul ve ortaokul ve lisemizde sabah beslenmesi, öğle yemeği ve ikindi beslenmesi sunulmaktadır.

Parıltım Yemek

Meltem Çoban

Okul Dahili Telefon : 3824

E-Posta: ted.ronesans@pariltim-newrest.eu

Yemekhane 3D Sanal Tur

TED Rönesans Yemekhanesini adım adım sanki içindeymişsiniz gibi gezebilirsiniz.