İlkokul 4. Sınıf ve Ortaokul Kayıt Süreci

• Tüm adaylar web sitemiz üzerinden çevrim içi “Başvuru Formu” nu doldurur. İlkokul 4. sınıf ve ortaokul adayları, başvuru formu doldurma sıralarına göre TED Rönesans Koleji Kayıt Sorumlusu tarafından aranır ve ön bilgiler paylaşılır.
  • Adayların okulumuz hakkındaki soruları için ilgili idareci ile birebir görüşmeler çevrim içi (MS Teams uygulaması üzerinden) planlanır.
  • İlkokul 4. sınıf ve ortaokul adaylarının kayıt süreçleri iki adımdan oluşmaktadır. İlk kayıt aşaması olan “TED Rönesans Koleji Giriş Sınavı” için çevrim içi (MS Teams uygulaması üzerinden) randevu oluşturulur.

4 ve 5.Sınıflara Aday Olan Öğrenciler için 6, 7 ve 8.Sınıflara Aday Olan Öğrenciler için
  Türkçe Matematik İngilizce Türkçe Matematik İngilizce
Soru Sayısı 5 5 10 10 R/W/S*
Sınav Süresi 20 dakika 30 dakika

*Reading/Writing/Speaking

• TED Rönesans Koleji Giriş Sınavı olumlu sonuçlanan aday öğrenciler ikinci kayıt aşaması olan öğrenci tanıma çalışmasına davet edilir. PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölüm öğretmenlerimiz ile çevrim içi (MS Teams uygulaması üzerinden) tanıma çalışmaları gerçekleştirilir.
  • Tüm kayıt aşamaları olumlu tamamlanan adaylar TED Rönesans Koleji’ne kayıt yaptırma hakkı kazanır.
  • Ön kayıt veya kesin kayıt işlemleri için TED Rönesans Koleji Mali İşler (maliislerkayit@tedronesans.k12.tr) bölüm yetkilisi aday ile iletişime geçer.

Atatürk