Sağlık

Okulumuzda bir adet anasınıfı ve bir adet ilköğretim alanında olmak üzere iki adet sağlık odamız bulunmaktadır. Okulumuzda kurum doktoru ve kurum hemşiresi sürekli olarak görev yapmaktadır. Oluşabilecek acil durumlar için Medline ambulans firması ile anlaşmamız bulunmaktadır
Acil Sağlık Durumlarında Takip Edilecek Prosedür
Okulumuzda meydana gelmesi muhtemel acil bir sağlık probleminde hastanın/kazazedenin en yakın tam teşekküllü hastaneye, en uygun koşullarda ve en hızlı şekilde naklinin sağlanması amacıyla Medline Ambulans şirketiyle anlaşma yapılmıştır. Bu anlaşma, olay esnasında okul dahilindeki veya okulumuzun organize ettiği okul dışındaki aktivitelere katılan öğrenciler, veliler ve tüm okul çalışanları için geçerlidir. Okul doktoru veya diğer yetkili kişiler ambulans (kara/hava) çağrılması kararını aldıktan sonra, aşağıda belirtilen numaralardan ambulans çağrısını yaparlar.