Mart 2020’de “Uzaktan Eğitim” kavramının hayatımıza girmesiyle birlikte var olan okul portalımıza, hibrit eğitim sisteminin gereklerini ve harmanlanmış eğitimin zengin e-platform çeşitliliğini adapte ederek geliştirdiğimiz TED Rönesans Koleji Akademik Modülü; öğrenci, öğretmen ve veli etkileşimiyle yüz yüze yürütülen tüm süreçleri çevrimiçi olarak tek platformda buluşturuyor. Yeni okul tasarımında kuruma özgü, öğrenci temelli ve kullanıcı dostu olarak kurgulanan TED Rönesans Koleji “Akademi Modülü”, bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan GESS Eğitim Zirvesi Uluslararası Eğitimde Mükemmellik Yarışması’nda “GESS Awards-Sınıfta Dijital Öğrenmenin En İyi Kullanımı” kategorisi finalisti olma başarısı gösterdi. Kategori birincileri, dünyanın dört bir yanından yarışmaya başvuran eğitim profesyonellerinin katılımıyla 15 Kasım 2021’de Dubai’de gerçekleşecek törende açıklanacak. TED Rönesans Koleji ailesi olarak finalde, ülkemizi ve TED camiasını temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz.