BTEC programlarımızda büyük oranda güncel ve donanımlı laboratuvarlarımızdan yararlanılır. Laboratuvarlarımız, öğrencilerimize gerçek hayattaki mesleki faaliyetleri uygulamalı olarak simule edebilecekleri mükemmel bir ortam sağlar. BTEC Sosyal Medya programımızda tamamıyla Apple bilgisayarlardan oluşan laboratuvarımızdan yararlanılırken BTEC Kodlama ve Web Tasarımı programlarımızda her ikisi de 24 adet Windows tabanlı bilgisayardan oluşan iki PC laboratuvarımız kullanılır. BTEC Uygulamalı Fen Bilimleri derslerimiz, zengin kaynaklara sahip fen laboratuvarlarımızda gerçekleştirilirken BTEC Görsel Sanatlar ve BTEC Sanat ve Tasarım dersleri tam teçhizatlı sanat atölyelerinde düzenlenir. Son olarak, BTEC Müzik laboratuvarımız öğrencilerimize gerçek hayattaki gibi bir kayıt stüdyosu olanağı sunmak amacıyla tasarlanan klavyeler, elektronik davullar, gitarlar, mikrofonlar ve çok kanallı kayıt yazılımı ile donanmıştır.