Ortaokul İngilizce Programımız

Anasınıfından 8. sınıfa kadar olan tüm sınıflarımızda İngilizce eğitiminde amaç sadece dil öğretmek değildir; aynı zamanda farklı bakış açılarına saygı göstermeyi ve dünya vatandaşı olmayı hedefleyen, İngilizce'nin bir bağlam içinde sunulduğu, temalarla ve değişik seviyelerde edebiyat eserleriyle zenginleştirilmiş bir müfredat çerçevesinde gerçekleştirilir. Dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerileri ile dilin yapısı ve sözcük bilgisi yıllar boyunca sistematik olarak geliştirilir.

Ortaokuldaki programlarımız, Cambridge IGCSE İkinci Dil Olarak İngilizce ve BTEC programlarına öğrencilerimizi hazırlar. 7. sınıfta öğrencilerimiz Sosyal Medya alanında BTEC programına katılmayı tercih edebilirler. Ortaokul  öğrencilerimiz 6. sınıfta alacakları Cambridge KET ve 7. sınıfta alacakları Cambridge PET sınavlarına hazırlanırlar. Bu sınavlar IGCSE İkinci Dil Olarak İngilizce Programı için bir temel oluşturur.

Middle School English Programme

Our approach to teaching and learning English across K-8 is the comprehensible input method, i.e. students learn English through a rich, literature-based curriculum where the language is presented in context and explored through broader themes encouraging them to respect cultural perspectives that differ from their own. All the skills; listening, speaking, reading, and writing, as well as structural and lexical knowledge of the language are developed systematically over the years.

[‎3.‎01.‎2020 09:13] Derya İzci: Our programs in the middle school lead the way into high school international examinations, such as the Oxford AQA English as a Second Language GCSE (International General Certificate of Secondary Education), AQA English as a First Language GCSE and College Board’s Advanced Placement (AP) programmes. Students prepare for the internationally recognized Cambridge PET (taken in grade 7) examination, which sets the foundation for the High School Readiness entrance exam at the end of 8th grade.
Atatürk