Ortaokul İngilizce Programımız

Anasınıfından 8. sınıfa kadar olan tüm sınıflarımızda İngilizce eğitiminde amaç sadece dil öğretmek değildir; aynı zamanda farklı bakış açılarına saygı göstermeyi ve dünya vatandaşı olmayı hedefleyen, İngilizce'nin bir bağlam içinde sunulduğu, temalarla ve değişik seviyelerde edebiyat eserleriyle zenginleştirilmiş tematik bir müfredat çerçevesinde gerçekleştirilir. Dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerileri ile dilin yapısı ve sözcük bilgisi yıllar boyunca sistematik olarak geliştirilir.

Ortaokuldaki programlarımız, Oxford AQA ikinci dil olarak İngilizce GCSE (International General Certificate of Secondary Education), AQA birinci dil olarak İngilizce GCSE and College Board’s Advanced Placement (AP) programlarına öğrencilerimizi hazırlar. Ortaokul öğrencilerimiz 7. sınıfta alacakları Oxford Test of English sınavlarına hazırlanırlar. Bu sınavlar 8.sınıfın sonundaki lise hazırlık yeterlilik sınavına temel sağlama niteliğindedir.