Covid-19 pandemisi henüz enfeksiyonun Çin sınırları dışına çıkmamış olduğu düşünülen ilk andan itibaren okul doktorumuz tarafından yakından takip edilmekte; tüm çalışan, veli ve öğrencilerimize Covid-19 pandemisi güncel durumu, toplum ve okul sağlığı açısından önemli başlıklar, aşılar konularında düzenli olarak bilgilendirme yapılmaktadır. Okul Doktorumuzun da yer aldığı TED Rönesans Koleji Kriz Yönetim Ekibi pandemi dönemi boyunca güncel tuttuğu risk analizi ile okulumuzda alınması gereken tüm önlemleri planlamış ve uygulamıştır. Okulumuz gerçekleştirdiği tüm faaliyetler ile “Okulum Temiz” Belgesi almış durumdadır. “Okulum Temiz” belgesi Türk Standartları Enstitüsü tarafından yapılan denetim ile uygun görülmekte ve düzenli denetimlerle kontrol yenilenmektedir. Pandemi dönemindeki çalışmalarımızın yer aldığı kitapçıklarımızı linkten inceleyebilirsiniz.