Öğrencilerimizin kişisel eşyalarını (okul kıyafetleri, kırtasiye malzemesi, kitap ve defterler) kolay tanıyabilmeleri ve bulabilmeleri için etiketlerine mutlaka adlarını yazmaları gerekmektedir. Özellikle kıyafetlerin içine tükenmez kalem ile öğrenci bilgilerin yazılması önemlidir. Gün içinde veya gün sonunda unutulan giysiler, defter, kitap ve çantalar kayıp eşya dolabına kaldırılır, diğer elektronik ve kıymetli eşyaların tümü İdari İşler Uzmanına teslim edilir. Öğrencimiz eşyasını bulamadığında, öncelikle nerede unuttuğunu düşünüyorsa orada aramalı; bulamazsa giysiler, defter, kitap ve çantalar için ilgili müdür /  müdür yardımcısına, diğer elektronik ve kıymetli eşyaları için ise İdari İşler Uzmanına başvurmalıdır. Her dönemin sonunda biriken ve sahibi tarafından alınmayan tüm malzemeler ihtiyacı olan kurumlara bağışlanır (Öğrencilerin maddi değeri yüksek takı–eşya vb. okula getirmemeleri gerekmektedir).